Menú

Oh! Benvinguts, passeu, passeu...

Benvinguts al "meu",  perdó, al vostre espai... perquè sense vosaltres, això no té sentit.
Les noves tecnologies ens brinden l'oportunitat d'estar connectats a les persones, organitzacions i altres entitats amb les que tenim interessos afins, però sobre tot, crec que és vital importància la funció participativa que ens ofereixen les xarxes socials.
Així doncs, amb aquest escrit, inicie el que espere que siga un llarg viatge amb molt bona companyia, la vostra. Vos anime a que no vos limiteu a mirar, que participeu amb els vostres escrits, propostes, queixes, correccions... Estaré molt content de dir-vos allò de "Oh! Benvinguts, passeu, passeu...".
 
Com no podia ser d'altra manera, i era evident, l'espai estarà dedicat majoritàriament a qüestions polítiques, però no dubteu que intentaré fer-ho de la manera més simpàtica i propera possible, sempre amb l'objectiu de unificar esforços per aconseguir un present i futur millor.

2 comentaris:

  1. Dimas, enhorabona pel bloc! Aniré entrant per vore tot el que vas escribint, i per col·laborar en la mesura de lo possible.
    Més gent com tu és el que ens cal.

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Xe, Dimas! Benvingut al món dels blocs... M'alegra vore't per ací, intentaré també anar llegint-te quan més sovint possible millor!
    Que et vaja tot bé, una forta abraçada, xicon! ;)

    ResponElimina